1. Anasayfa
  2. Genel

Gran Turismo 7’den yeni bilgiler ve ekran görüntüleri!

Gran Turismo 7’den yeni bilgiler ve ekran görüntüleri!
0

Merak etmeyin yaşıyorum. Corona falan da olmadım.❤

PS5’in ilk tanıtım etkinliğinde duyurulan Gran Turismo 7’nin PS Store sayfası güncellendi. Store sayfası yeni ekran görüntüleri ve oyun hakkında bazı bilgiler içeriyor.
Gran Turismo 7, PS5 için çıkış yapacak. Çıkış tarihi açıklanmadı.
Gran Turismo 7, seri tarihinin en iyi özelliklerini size sunmak için 22 yıllık bir tecrübenin üzerine kurulmuştur.

İster bir turnuva yarışçısı olun, ister bir koleksiyoncu, bir modifikasyon ustası veya bir tasarımcı, fotoğrafçı ya da oyun düşkünü; otomobil tutkunuzu Gran Turismo’nun dün, bugün ve yarınından ilham alınarak tasarlanan özelliklerle alevlendirin.

Klasik araçlar ve pistlerden efsanevi GT Simülasyon Moduna kadar, serinin önceki yapıtlarında yer alan en iyi özelliklerin keyfini çıkarın. Ve eğer yarışmayı seviyorsanız FIA Championships ve Sport Modunda alıştırma yapın ve rekabete katılın.

Fakat Gran Turismo 7 aynı zamanda yarışlardan da daha fazlası demek. Geliştirilmiş modifikasyon ve kişiselleştirme modunda düzenleyin ve yaratın ya da Sürüş Okulunda yarış taktiklerinizi ve yeteneklerinizi iyileştirin.

Gerçek Sürüş Simülatörü

Sürüş deneyimlerinize damganızı vurmanızı sağlayacak yeni araçlarla Gerçek bir Sürüş Simülatörünün neler sunabileceğini keşfedin.

Hayalinizdeki Garaj

Yüzlerce otomobili toplayın, modifiye edin, kişiselleştirin ve yarışın, hayalinizdeki otomobil koleksiyonunu oluşturun.

Göz Alıcı Görseller: 4K, HDR ve hedefli 60 FPS kare oranı desteği sayesinde ışık yansımalarında parmak ısırtan görüntü işleme kalitesi.

Hızlı Yükleme Süreleri Ultra yüksek hızlı bir SSD ile yarış etkinliklerine daha hızlı gidin, çabucak lobilerde toplanın ve arkadaşlık davetlerini alın. Yükleme sürelerini beklemeden devasa çeşitlilikteki otomobillerden birini seçin.

Uyarlanabilir Tetikler: Fren pedalının farklı hassaslık oranlarındaki ağırlık farkını, ABS titreşimini ve otomobillerdeki farklı tip lastiklerle gaz pedalı ağırlığının değişimini hissedin.

Dokunsal Geri Bildirim: Lastiğin yola dokunuşunu ve yüzeydeki küçük tümsekleri hissedin.

Tempest 3D AudioTech: Etrafınızdaki diğer otomobiller ve sürücülerin pozisyonlarını sesle algılayın. Tekrar kayıtlarında 3D Ses yerleştirmesi ve uzamsal ses derinliği-yüksekliğini işitin.
Gran Turismo 7
Gran Turismo 7 -2
Gran Turismo 7 -3
Gran Turismo 7 -4
Gran Turismo 7 -5
Gran Turismo 7 -6
Gran Turismo 7 -7
Gran Turismo 7 -8
Playstation.com

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Boş zamanlarında müzikle uğraşan, neredeyse 5 yaşından beri oyun oynayan, bilim kurgu seven bir garip adam. Sitenin oyun editörü. A.K.A. İncelemeci ve Erişilebilirlikçi çocuk.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir