1. Anasayfa
  2. Android

2017 YILINDAN FİRMALARA TAVSİYELER!

2017 YILINDAN FİRMALARA TAVSİYELER!
0

MERHABALAR HERKESE!

Bugün bu sene bazı saçmalıklar yapmış, ve bunun yüzünden halkın tepkisini çekmiş firmaların, seneye ne yapmamaları gerektiğini yazacağız. Bizi duymazlar belki ama, biz yinede söyleyelim. Bir elin nesi var, iki elin sesi var diyerek, içeriğimize geçelim.

APPLE, SAKIN BİR DAHA EKRANIN ÜSTÜNE ÇENTİK KOYMAK GİBİ BİR HATA YAPMA!

İPHONE X

Çerçevesiz telefon dedin, önümüze çentiği getirdin. Hoş oldu mu? Olmadı. Bizden sana tavsiye, üstte düzgün bir boşluk olsun, aşağıya ne yaparsan yap. Ya da ahize ve ön kamerayı ekranın içine gömmeyi deneyebilirsin! Birde XİAOMİ gibi bunları aşağıya koyma gibi bir şansında var.

SAMSUNG, NASIL YAPIYORSAN YAP, EKRANA GÖMÜLÜ PARMAK İZİ TARAYICIYI GETİR!

S8
Yıllardır üstünde çalışıyorsun biliyoruz, artık parmak izi tarayıcıyı ekrana göm istiyoruz! Herşeyiyle güzel bir ürün yaptın ama, parmak izi tarayıcının yeri olmamış. Umarım bizi dikkate alırsın! İki seçeneğin daha var, home tuşunu geri getirmek ve ya parmak izi okuyucuyu kaldırıp yerine biyometrik sensör getirmek. Tercih senin!

BİR ŞEY DAHA VAR, SAKIN AMA SAKIN APPLE’A UYMA

Geçen gün bir sızıntı gördük. S9’da tek S9+da ise çift kamera bulunduracakmışsın. Umarım başlamamışsındır, başlamışsanda iptal etmen yararına olacaktır. O kadar müşterinin tepkisini toplamak istemezsin!

LG, AZICIK DAHA BEKLESEN NE OLURDU SANKİ?

G6

Satış rakamlarında diğer firmaları yakalamak ve hatanı telafi etmek istedin. Fakat 2 ay daha beklemen sana fazla bir şey kaybettirmeyecekti. Eski nesil donanım kullanırsan kullanıcıların seni tercih etmez. Hele benzer fiyatlarda Huavei P10 varken! Bir dahaki sefere hesabını iyi yap olur mu?

MİCROSOFT, BECEREMEYECEĞİN İŞE GİRMEYECEKTİN!

WP

Windows mobil projesine bu kadar yoğunlaşman büyük cesaret doğrusu. Satışların kötü olmasına, işletim sisteminin kullanım oranının düşmeye başlamasına rağmen platformu geliştirmek için büyük çaba sarfettin. Ancak önce geliştiricileri kendine çekseydin, belki daha başarılı olabilirdin. Ama sen, hazır uygulama yapma projelerinle yeni geliştiriciler toplamayı tercih ettin. Var olan geliştiriciler için hiç bir şey yapmadın. Şimdi senden tüm Windows cihazlarımızla eş zamanlı olacak, gerçekten universal bir akıllı telefon istiyoruz. Artık ismini Surface mi yaparsın, Lumiamı yaparsın, yoksa mumyamı yaparsın o sana kalmış. Ama bir şey yapacaksan çok iyi yap!

Eh, şuan aklıma söyleyecek fazla bir şey gelmiyor. Gelirse ben yine size iletirim!

Birazcık eğlenceli bir dil ile firmaların bu yıl yaptığı hataları değerlendirdik. Kendinize iyi bakın!

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Uzun yıllardır teknoloji ile iç içeyim. İlk bilgisayar kullanmaya başladığım 2012 yılından beri, teknoloji benim en büyük tutkum oldu. İlerleyen yıllarda çeşitli konularda kompozisyonlar yazdım ve bazı yarışmalarda derece de elde ettim. Teknoloji araştırmalarımı YouTube, diğer teknoloji platformları ve forumlarda yaptım ve bugün bunlara ek yabancı kaynaklar ve makale tarzı içerikleri de inceliyorum. 2017 yılında yazım alanında edindiğim tecrübeleri insanlara aktarmak amacıyla Voice Tekno web sitesini kurdum ve o günden bu güne yazdığım haber ve özgün içeriklerle okuyucularımı memnun etme çalışmalarım devam ediyor. En büyük hayalim, bu platformu tanınan, bilinen bir yer ve teknoloji deyince insanların aklına gelen ilk platformlardan biri haline getirmek. Gelecekte bu konuda daha çok çalışma yapmayı ve iş birliklerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir