1. Anasayfa
  2. Genel

PS5 çıkışında Türkçe dil destekli oyunlar ile geliyor!

PS5 çıkışında Türkçe dil destekli oyunlar ile geliyor!
0

12 Kasımda çıkış yapacak olan PS5, Ülkemize 19 Kasımda geliyor ve gelişi ile birlikte Türkçe dil destekli oyunlar ile çıkış yapacak.
Bu gün yapılan açıklamaya göre, Konsolun çıkışı ile birlikte (12 Kasım) gelecek oyunlar Türkçe dil desteğine sahip olacak.
Spider-Man: Miles Morales konsolun çıkışı ile aynı anda çıkış yapacak ve Türkçe alt yazı ve Türkçe dublaj seçeneğine sahip olacak. Spider-Man: Miles Morales Ultimate sürümünü PS5 üzerinden aldıysanız Spider-Man Remastered’da Türkçe olarak gelecek.
Konsolun çıkışıyla birlikte çıkan bir diğer oyun Sackboy: A Big Adventure’da da Türkçe alt yazı ve Türkçe dublaj seçenekleri olacak.
Konsola yüklü olarak gelen Astro’s Playroom ve yine 12 Kasımda çıkacak olan Demon’s Souls Remake’de de sadece Türkçe alt yazı seçeneği bulunacak.
Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure PS4’e de gelecek, Türkçe olup olmayacakları belli değil.
PS5’in diskli sürümü 19 Kasımda Türkiye ve avrupa bölgeleri için çıkış yapacak. Dijital sürümün Türkiye’ye 2021 yılı içerisinde gelmesi planlanıyor.
PlayStation Store’da standart sürümler Demon’s Souls remake 619,00 TL, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 459,00 TL ve Sackboy: A Big Adventure 539,00 TL’den ön siparişte.

Bu fiyatlar ne OLM.

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Boş zamanlarında müzikle uğraşan, neredeyse 5 yaşından beri oyun oynayan, bilim kurgu seven bir garip adam. Sitenin oyun editörü. A.K.A. İncelemeci ve Erişilebilirlikçi çocuk.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir