1. Anasayfa
  2. Android

Oppo F17 Pro, Hindistan Dışına Bu Adla Gelebilir!

Oppo F17 Pro, Hindistan Dışına Bu Adla Gelebilir!
0

Çin’li şirketlerin ürün politikasını artık ezberlediğinizi düşünüyorum. Fakat ilk defa duyacaklar için söyleyelim, 1 telefonun kimi zaman 3 tane ismi olabiliyor. Bunun kafa karıştırıcı olduğunu her zaman söylüyorum, hâlâ da fikrim değişmiş değil.

Her neyse, bu hafta duyurulan Oppo F17 Pro da bu farklı isim kervanına katılacak gibi görünüyor, gelen bilgilere göre Hindistan dışında bu telefon Oppo A93 adıyla satışa sunulacak.

Oppo F17 serisi, Hindistan’da yaklaşık 315USD fiyat etiketiyle satışa çıkacaktı. Telefonun diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağı etkinlikte açıklanmazken artık global adını biliyoruz.

Artık güvenirliliğinden şüphe etmediğimiz sızıntı kaynağı Evan Blass, Twitter’da Oppo A93 başlılığıyla F17 Pro’nun bazı fotoğraflarını paylaştı.

Oppo F17 Pro'nun resim yazısı ile paylaşılan görüntüsü \

Yukarıdaki fotoğraf F17 Pro’nun ta kendisi, ve Evan Blass, bunu A93 adıyla hesabından duyurdu.

Şimdi telefonun özelliklerini kısaca görelim. 8GB RAM’le desteklenen Mediatek Helio G95 işlemciden güç alan F17 Pro, kutusundan Android 10 tabanlı ColorOS 7.2 arayüzüyle çıkıyor. Telefonda SD kart ile genişletilebilen 128GB dahili hafıza bulunuyor.

6.43 inçlik Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekranla gelen Oppo F17 Pro’nun kalınlığı ise 7.48mm ile oldukça iyi bir incelikte karşımıza çıkıyor. Bu tasarımından ötürü Oppo F17 Pro Oppo tarafından 2020’nin en şık akıllı telefonu olarak lanse edildi.

Tabii şıklık incelikse Galaxy S6’nın 2015 yılında 6.6mm ile rekor kırdığını söylemek gerekiyor, şimdiki telefonlar ise daha inceymiş görünümü oval tasarımla sağlıyor.

Oppo F17 Pro, Hindistan dışında A93 olarak piyasaya sürülebilir

Kameraya geldiğimizde 2 adet önde, 4 adet arkada toplam 6 kameranın cihazda yer aldığını görüyoruz. Ön tarafta 16MP geniş açı ve 2MP derinlik sensörü yer alırken, arka tarafta 48MP ana kamera + 8MP ultra geniş açı sensörü + 2 adet 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü bizleri karşılıyor. 2 derinlik sensörünün telefona ne kattığını yayımlanacak incelemeler ile göreceğiz.

4015mAh pile sahip Oppo F17 Pro, kutusundan USB-C kablosu ile beraber 30W hızlı şarj adaptörüyle çıkıyor.

Çin’li üreticilerin aynı telefonları farklı isimlerle satışa sunması hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://www.gsmarena.com/oppo_a93_renders-news-45121.php

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Uzun yıllardır teknoloji ile iç içeyim. İlk bilgisayar kullanmaya başladığım 2012 yılından beri, teknoloji benim en büyük tutkum oldu. İlerleyen yıllarda çeşitli konularda kompozisyonlar yazdım ve bazı yarışmalarda derece de elde ettim. Teknoloji araştırmalarımı YouTube, diğer teknoloji platformları ve forumlarda yaptım ve bugün bunlara ek yabancı kaynaklar ve makale tarzı içerikleri de inceliyorum. 2017 yılında yazım alanında edindiğim tecrübeleri insanlara aktarmak amacıyla Voice Tekno web sitesini kurdum ve o günden bu güne yazdığım haber ve özgün içeriklerle okuyucularımı memnun etme çalışmalarım devam ediyor. En büyük hayalim, bu platformu tanınan, bilinen bir yer ve teknoloji deyince insanların aklına gelen ilk platformlardan biri haline getirmek. Gelecekte bu konuda daha çok çalışma yapmayı ve iş birliklerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir