1. Anasayfa
  2. Genel

Avengers: End Game’in yaş sınırı belli oldu!


0

Baştan söyleyeyim, Avengers serisini fazla takip edemedim. En son çıkan Avengers: Infinity War’u izlemedim, Avengers: Age of Ultron’da kaldım ben. Umarım Avengers: End Game çıkmadan tüm seriyi baştan izleyebilirim, çünkü hikayeyi bile unuttum.
Beni sinema ve Televizyon kategorisinde pek yazar olarak görmezsiniz (Her ne kadar kategoriyi ben oluşturmuş olsam da) Ama film Avengers olduğundan dolayı yazayım dedim.
Avengers serisini bitirecek olan, ve aynı zamanda MCU (Marvel Cinematic Universe) için bir devrin sonu olacak olan Avengers: End Game’in vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Filmin yaş sınırı da hayranlar tarafından merak ediliyordu. Marvel, sonunda Avengers: End Game’in yaş sınırını açıkladı.
Avengers: End Game’in yaş sınırı da, tıpkı Avengers: Infinity War gibi 13^+ olacak. 25 Nisan Perşembe günü izleyicisiyle buluşacak olan Endgame’in bu yaş sınırını almasındaki sebep ise şu şekilde açıklandı, “bilim kurgu şiddeti içeren sahneler ve bazı kötü dil kullanımı”
Yani Endgame, Infinity War’a göre biraz daha yumuşak duruyor, en azından MPAA’nın yaptığı yaş sınırı açıklamalarına göre. Zaten filmi izlerken, başlamadan önce çıkan sahnelerde bunların açıklamaları kocaman bir şekilde ekrana yansıyor. Tabii filmle ilgili en az düşünülen şeylerden birisi de bu yaş sınırı. Bakalım Infinity War ile Avengers Endgame arasındaki bu açıklama farkı filmde ne kadar belli olacak?

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Boş zamanlarında müzikle uğraşan, neredeyse 5 yaşından beri oyun oynayan, bilim kurgu seven bir garip adam. Sitenin oyun editörü. A.K.A. İncelemeci ve Erişilebilirlikçi çocuk.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir