1. Anasayfa
  2. Android

OnePlus Nord GeekBench’te Ortaya Çıktı, Yanında Bir de Gizemli Bir Telefon Var!

OnePlus Nord GeekBench’te Ortaya Çıktı, Yanında Bir de Gizemli Bir Telefon Var!
0

OnePlus, şirket için bir ilk olacak Nord akıllı telefonunu 21 Temmuz’da duyuracak. İlk olmasının sebebi, orta seviye özelliklerle donatılmış olmması.

Tanıtım tarihine doğru gittikçe, hem resmi olarak firmanın kendisinden hem de çok güçlü sızıntılardan cihazla ilgili yeni şeyler öğrenmeye devam ediyoruz.

Bugün de telefonun GeekBench sonuçları ortaya çıktı.

OnePlus Nord’un model numarası AC2003  ve bu model numarası, yaklaşık 1 ay önce de GeekBench’te görülmüştü. Fakat son günlerde cihazın nihai haline yaklaşıldığı için bugün elde ettiğimiz sonuçlar, daha çok önem taşıyor.

Test sonuçları, firma tarafından da doğrulanan Snapdragon 765G işlemciyi bir kez daha bize gösteriyor. Bu işlemci 1,8Ghz temel saat frekans hızına sahip ve telefonda ayrıca 12GB RAM bulunuyor.

Aşaıda cihazın GeekBench görüntüleri yer alıyor:

Şimdi gelelim, gizli sürprize. Yine GeekBench’te BE2028 model numarasına sahip başka bir OnePlus telefon var. Bu telefonda temel hızı 1.71Ghz olan bir işlemci var. OnePlus Nord’un ana kart ismi “lito” olarak görünüyordu, bu gizli telefonun da ana kart adı aynı.

İşlemci demiştik oradan devam edelim, bu işlemci çok çekirdekli performansta OnePlus Nord’un gerisinde kalırken, tek çekirdekte hemen hemen onunla aynı performansı veriyor. Ayrıca bu gizemli OnePlus’un RAM’i de 6GB.

*OnePlus’un gizli telefonunun GeekBench görüntüsü

Gelelim bunun ne anlama geldiğine. Şuana kadar bu telefonla ilgili hiçbir şey duymamıştık, yani hakikaten bir sürpriz oldu.

Burada birkaç ihtimal var. Ya OnePlus, Nord’un yanında daha düşük özellikere sahip, Nord Lite gibi bir cihaz duyuracak, ya aynı gün duyuracağı bu telefon Nord serisinden bağımsız olacak ya da şirket, farklı bir kitleye hitap edecek bu telefonunu daha ileri bir tarihte tanıtacak.

Cihaz  belki de Qualcom’un yeni orta seviye işlemcisi Snapdragon 690’dan güç alacak. Tabii bu sadece bir tahmin, B2028 model numarası bugüne kadar hiçbir yerde karşımıza çıkmadı çünkü. İşi ilginç yapan da bu zaten.

10 gün sonra OnePlus Nord ile ilgili her şeyi öğrenmiş olacağız, bu gizemli telefonun da o etkinlikte karşımıza çıkmasını diliyoruz..

OnePlus’ın orta seviyeye yönelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://www.gsmarena.com/oneplus_nord_shows_up_on_geekbench_comes_with_a_twist-news-44226.php

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Uzun yıllardır teknoloji ile iç içeyim. İlk bilgisayar kullanmaya başladığım 2012 yılından beri, teknoloji benim en büyük tutkum oldu. İlerleyen yıllarda çeşitli konularda kompozisyonlar yazdım ve bazı yarışmalarda derece de elde ettim. Teknoloji araştırmalarımı YouTube, diğer teknoloji platformları ve forumlarda yaptım ve bugün bunlara ek yabancı kaynaklar ve makale tarzı içerikleri de inceliyorum. 2017 yılında yazım alanında edindiğim tecrübeleri insanlara aktarmak amacıyla Voice Tekno web sitesini kurdum ve o günden bu güne yazdığım haber ve özgün içeriklerle okuyucularımı memnun etme çalışmalarım devam ediyor. En büyük hayalim, bu platformu tanınan, bilinen bir yer ve teknoloji deyince insanların aklına gelen ilk platformlardan biri haline getirmek. Gelecekte bu konuda daha çok çalışma yapmayı ve iş birliklerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir