1. Anasayfa
  2. Android

Oppo Reno 4 Pro Hindistan’da!

Oppo Reno 4 Pro Hindistan’da!
0

BBK teknoloji grubunun en büyük üreticisi olan Oppo, yeni telefonlarını tüketicilerin beğenisine sunuyor. Ülkemizde de Sıla, Acun gibi ünlülerle yaptığı reklam kampanyalarıyla tanınan şirket, telefonlarının yüksek fiyatıyla ülkemizde fazlaca dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta global lansmanı yapılan Oppo Reno 4 Pro da, şirketin orta üst seviye telefonlarından biri. Ürün, an itibariyle Amazon ve Flipkart üzerinden Hindistan’da satın alınabiliyor. 8GB RAM ve 128GB dahili hafızalı sürümle satışa çıkan bu telefon,un ülkedeki fiyatı yaklaşık 470USD.

Telefon ayrıca İpeksi Beyaz ve Yıldızlı Gece renkleriyle sunuluyor.

Gelelim öne çıkan özelliklere. Snapdragon 720G işlemciye sahip olan Oppo Reno 4 Pro, uluslararası 5G ağlarını destekliyor, bu yüzden bu işlemciyi kullanıyor.

Arka tarafta 48MP ana kamera + 2MP makro + 2MP derinlik sensörü + 8MP ultravide sesörlerini içeren dörtlü kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bu kameralar plastik bir camla korunuyor, yani sağlamlıkları tartışılır. Ayrıca kameralar, sol üstte dikey olarak konumlandırılmış durumda.

Oppo Reno4 Pro küresel varyantıOppo Reno4 Pro küresel varyantı

6.5 inçlik 90Hz ekran yineleme hızına sahip Oppo Reno 4 Pro, Full HD+ çözünürlükte ve HDR 10’u destekliyor. Telefonda AMOLED ekran var ve Gorilla Glass 5 cam ile korunuyor.

Telefonun kutusundan 65W hızlı şarj adaptörü çıkıyor ve telefon USB C portu üzerinden şarj oluyor. Bunun yanında kulaklık girişi de var.

Telefon ön tarafta 32MP selfie kamerasını ve ekrandan parmak izi sensörünü barındırıyor.

Gelelim Oppo’nun tüketicilere resmen hakaretine. Oppo Reno 4 Pro’nun Çin’deki sürümünde, Snapdragon 765G işlemci, Stereo hoparlörler, Corning Gorilla Glass 6 koruması ve HDR 10+ desteği yer alıyordu, küresel sürümde bunların hepsi düşürülmüş. Yani şirket tüketicilere bir mesaj vermek istiyor sanırım ama, neyse. Zaten fiyatı da görüyorsunuz, bu fiyat bandında, hele Hindistan’da, Oppo’nun yüksek satış yapması çok zor.

İşlemci dışında, Oppo’nun kırptığı hiçbir özelliği mantık çerçevesine oturtamayız. Ben tüketicilerin yerinde olsam, kesinlikle almazdım.

Şirketler zaman zaman bu tip politikalar izleyebiliyor, bence çok etik değil. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

https://www.gsmarena.com/oppo_reno4_pro_international_version_price_sale-news-44608.php

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Uzun yıllardır teknoloji ile iç içeyim. İlk bilgisayar kullanmaya başladığım 2012 yılından beri, teknoloji benim en büyük tutkum oldu. İlerleyen yıllarda çeşitli konularda kompozisyonlar yazdım ve bazı yarışmalarda derece de elde ettim. Teknoloji araştırmalarımı YouTube, diğer teknoloji platformları ve forumlarda yaptım ve bugün bunlara ek yabancı kaynaklar ve makale tarzı içerikleri de inceliyorum. 2017 yılında yazım alanında edindiğim tecrübeleri insanlara aktarmak amacıyla Voice Tekno web sitesini kurdum ve o günden bu güne yazdığım haber ve özgün içeriklerle okuyucularımı memnun etme çalışmalarım devam ediyor. En büyük hayalim, bu platformu tanınan, bilinen bir yer ve teknoloji deyince insanların aklına gelen ilk platformlardan biri haline getirmek. Gelecekte bu konuda daha çok çalışma yapmayı ve iş birliklerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir