1. Anasayfa
  2. Android

2019 Yılında Güncelleme desteği kesilecek Samsung Cihazları

2019 Yılında Güncelleme desteği kesilecek Samsung Cihazları
0

Akıllı telefonlar, artık hayatımızın olmazsa olmaz parççası diyebiliriz. Öyleki, artık bir çok işimizi onlarla hallediyoruz ve bir süre sonra yıpranmaya başlıyorlar. Firmalar ise yeni cihazlarına yoğunlaşmak üzere eski cihazlarına desteği kesmeye başlıyorlar. Bunun ilk aşaması ise güncellemeler.

 

Bu içeriğimizde, 2019 yılında Samsung’un elini çekmesi beklenen cihazlarını listeliyoruz. Bir sürpriz olmazsa muhtemelen bu cihazlar, önümüzdeki seneden itibaren güncelleme alamayacak.

 

Temel Güncelleme desteği (Android Yükseltmesi) kesilecek cihazlar:

 

    Galaxy S8

    Galaxy S8+

    Galaxy Note 8

    Galaxy J7 (2017), Galaxy J5 (2017)

    Galaxy A3, A5, A7 (2017)

    2017 yılında çıkan ve duyurulan Galaxy On ve diğer modellerde güncelleme alamayacak.

Genel olarak listeye baktığımızda 2017 yılı sonunda duyurulan ve 2017 içerisinde satışa çıkan cihazlar Android güncellemesinden artık yararlanamayacak.

Genel Yazılım desteği (Güvenlik ve hata düzeltmeleri) Kesilecek Cihazlar:

    Galaxy S7/S7 Edge

    Galaxy A3, A5, A7 (2017)

    Galaxy J1, J2, J3, J5, J7 (2016)

    Galaxy J Pro ve Prime modelleri

    Galaxy Tab S3

*bu listedeki bilgilerin %100 doğruluğunun garantisi verilmemektedir. A 2017 serilerinin, düşük bir ihtimal Android P alabilme ihtimali üzerine 1 numaralı listeye eklenmiştir. Tersi durumda destek, Oreo ile sona erecektir.

**bu cihazların bazılarına zaten destek kesilmiş olabilir. Bu durumun farkında iseniz bize ulaşarak cihazınızı listeden sildiriniz: iinfo@voicetekno.com
.

***bu listenin kaynağı, geçmiş Samsung verileridir. Aksi ile ilgili belirteceğiniz görüşler değerlendirilerek içeriğimize eklenebilir. Bunun için yukarıdaki E-posta adresinden bize ulaşınız.

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım

Uzun yıllardır teknoloji ile iç içeyim. İlk bilgisayar kullanmaya başladığım 2012 yılından beri, teknoloji benim en büyük tutkum oldu. İlerleyen yıllarda çeşitli konularda kompozisyonlar yazdım ve bazı yarışmalarda derece de elde ettim. Teknoloji araştırmalarımı YouTube, diğer teknoloji platformları ve forumlarda yaptım ve bugün bunlara ek yabancı kaynaklar ve makale tarzı içerikleri de inceliyorum. 2017 yılında yazım alanında edindiğim tecrübeleri insanlara aktarmak amacıyla Voice Tekno web sitesini kurdum ve o günden bu güne yazdığım haber ve özgün içeriklerle okuyucularımı memnun etme çalışmalarım devam ediyor. En büyük hayalim, bu platformu tanınan, bilinen bir yer ve teknoloji deyince insanların aklına gelen ilk platformlardan biri haline getirmek. Gelecekte bu konuda daha çok çalışma yapmayı ve iş birliklerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir